Matematik

y'+ay=g(x)

12. december 2009 af ggf (Slettet)

Jeg søger en bog, hjemmeside whatsoever der giver en matematisk redeørelse (teori) for ligningen y'+ay=g(x) samt den dertilhørende fuldstændige løsning.

Skriv løs folkens!


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jeg kan godt skrive det til dig, men så skal du lige sende en mail, så sender jeg retur, det er [email protected] men husk lige at skrive, hvad det drejer sig om, for jeg får meget post. Vi har nemlig så tit den type ligning, så jeg klan lige så godt gemme udredningen til, når spørgsmålet dukker op igen. Om du så forstår det, er en anden sag.


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Se vedhæftede fil

Vedhæftet fil:lineære 1.ordden.doc

Brugbart svar (1)

Svar #3
12. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

jeg har skrevet forkert, der skal naturligvis stå y' og ikke y'' i starten af dokumentet


Svar #4
12. december 2009 af ggf (Slettet)

a skal være en kosntant ikke en funktion...


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. december 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/210229


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. december 2009 af mathon

eller nærmere


Skriv et svar til: y'+ay=g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.