Matematik

Isolering af x

13. december 2009 af jakob465 (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(t) = 97,5 · t · e-0,39 t

Jeg skal finde det tidspunkt hvor f(t) er størst. Så jeg differentiere, sætter f'(t) til at give 0, og får

f'(t) = 97,5t · (-0,39)e-0,39 t + 97,5 e-0,39 t  = 0

men når jeg trykker det ind på CAS-regneren på min algebra fx 2.0 plus, så siger den "no solution" når jeg prøver at isolere x ...


Svar #1
13. december 2009 af jakob465 (Slettet)

ups, jeg mener t


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. december 2009 af mathon

   t = 2,5641


Svar #3
13. december 2009 af jakob465 (Slettet)

tak du :)


Skriv et svar til: Isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.