Matematik

dy/dx: 1/x - kvotientreglen.

14. december 2009 af kringlen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der pt. kan hjælpe mig igang med at regne 1/x ud vha. kvotientreglen? 

dy/dx=1/x = -(1/x^2) ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2009 af NejTilSvampe

Hint: 1/x = x^-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2009 af mathon

(1/x)' = (x·1' - x'·1)/x2 = (x·0 - 1·1)/x2 = (0-1)/x2 = -(1/x2)


Svar #3
14. december 2009 af kringlen (Slettet)

Tak til jer begge. Især til dig Mathon, eftersom det eneste jeg bedte om var et hint ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2009 af mathon

bedte om → bad om


Svar #5
14. december 2009 af kringlen (Slettet)

 ... kys → kys! Shh!


Skriv et svar til: dy/dx: 1/x - kvotientreglen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.