Matematik

Svingningsmodel

15. december 2009 af halkjer (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej

Er der nogen der kan forklare mig hvorfor at den fuldstændige løsning til y''=k^2y, y=c1*cos(kx)+c2*sin(kx) kan skrives som y=A*sin(kx+φ), hvor A =√(c1^2+c2^2)

Mvh Jesper


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:omskrivning.doc

Svar #2
15. december 2009 af halkjer (Slettet)

 mange tak!


Skriv et svar til: Svingningsmodel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.