Kemi

srp mat-kemi hydrolyse af ester

15. december 2009 af 070790 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej.

Jeg skal udlede formlen [OH-]t = c0(NaOH)· (κ(t) – κ(∞)) / (κ(0) – κ(∞))

ud fra følgende forudsætninger:
κ(t) = κ(NaOH) + κ(NaAc)
κ(t) = λ(NaOH)·ct(NaOH) + λ(NaAc)·ct(NaAc)
hvor λ er den molare konduktivitet, og ct er koncentrationen af det pågældende stof til det aktuelle tidspunkt.

Betingelser:
1) Til tiden t = 0 gælder:                                κ(0) = λ(NaOH)·c0(NaOH)
2) Til tiden ∞ gælder:                                     κ(∞) = λ(NaAc)·c∞(NaAc)
3) c∞(NaAc) = c0(NaOH)
4) Mellem de to yderpunkter gælder hele tiden ct(NaOH) + ct(NaAc) = c0(NaOH)
5) [OH-]t = ct(NaOH)
 

Pls hjælp, har siddet med det, det meste af formiddagen : /

På forhånd tak (:


Skriv et svar til: srp mat-kemi hydrolyse af ester

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.