Matematik

Lidt hjælp - differentialkvotient

16. december 2009 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der ikke en der vil hjælpe med den her :

Find differentialkvotineten f'(x) af:

f(x) = (3x2+2x)(2x+10)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2009 af Isomorphician

Gang parenteserne ud først.

(eller brug (fg)' = f'g + fg')


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2009 af mathon

f '(x) = (6x+2)·(2x+10) + (3x2+2x)·2 = 18x2 + 68x + 20


Svar #3
16. december 2009 af sweeti14 (Slettet)

Tak det prøver jeg


Skriv et svar til: Lidt hjælp - differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.