Matematik

Hjælp ved beregning af funktionsforskrift med tal fra Excel.

17. december 2009 af 32003200 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg er i gang med et matematikopgave og jeg er gået lidt i stå i forhold til at regne en funktionsforskrift ud.

Jeg har tegnet en graf ind i Excel ud fra nogle tal vi har fået udleveret og har tegnet en tendenslinje og fået dette som ligning: y = 8,7173*e0,0098

Mit spørgsmål er så, hvordan kommer jeg frem til en funktionsforskrift ved hjælp af dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2009 af emilholmen (Slettet)

Gid jeg kunne hjælpe dig Emil.. xD

kunne også godt bruge et svar :)


Svar #2
17. december 2009 af 32003200 (Slettet)

 WHAT TEH F!
Det er også løst nu, spurgte the almighty born til råds :p


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2009 af Peder Dingo (Slettet)

 Hvad er der i vejen med at skrive f( x ) = 8,7173*e0.0098x?

Måske har jeg misforstået hvad en funktionsforskrift er.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2009 af emilholmen (Slettet)

Vi ville gerne have det omregnet til funktionen f(x) = b * ax

:)


Svar #5
18. december 2009 af 32003200 (Slettet)

 Og det fik vi gjort ;) ellers tak Peder Dingo.


Skriv et svar til: Hjælp ved beregning af funktionsforskrift med tal fra Excel.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.