Matematik

Sandsynlighedsmasse

17. december 2009 af hejhej2190 (Slettet)

jeg har tegnet et diagram med binomialfordelingen n=100 og p=0,35

middelværdi = 35, varians = 22,75, spredning = 4,77,

når jeg skal tegne to lodrette stegner med μ-2σ og for μ+2σ  vil det så sige at jeg skal tage middelværdien og trække to gange spredningen fra og til ? 2tallet betyder det jeg skal gange med 2 ? - i så fald, hvorfor?

mit næste spørgsmål er så:  jeg skal beregne sandsynlighedsmassen for antallet af succeser der er lavere end μ-2σ, hvordan finder man ud af det ?

Håber der er nogen der kan hjælpe hurtigt


Skriv et svar til: Sandsynlighedsmasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.