Matematik

OMREGNINGSFAKTOR

17. december 2009 af sally0 (Slettet)

Hej!

Jeg har 8,6 mg/dl.

Skal omregnes til g/L

Siger jeg så ikke bare: 8,6 * 10^-3g/10^-1L

og på den måde får: 0,086 mg/L?

Mvh. Sally


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2009 af ramuk (Slettet)

Men det er jo ikke det du ville omregne det til, vel?


Svar #2
17. december 2009 af sally0 (Slettet)

Nå ja, undskyld. Var hutig på tasterne.

det er g/L.

Jeg har 8,6 mg/dl som skal omregnes til g/L

Hvad gør jeg, kortsagt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2009 af keg (Slettet)

dl=1/10L

1mg=1/1000 g

8,6mg=8,6/1000= 0,0086g

8,6mg/dl=0,0086g/ 1/10)L= 0,0086*10=0,086 g/L 


Skriv et svar til: OMREGNINGSFAKTOR

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.