Matematik

Differentialregning

21. december 2009 af JesperLLund (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, ville hører om der var nogle der kunne løse en af disse problemstillinger:

find dy/dx for kurven y = (1+x^2)^3

eller finde

y/x for kurven af y = ax + b.

kunne godt bruge noget hurtig hjælp ville sætte pris på det :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det kan opfattes som en sammensat funktion. Sætter vi u(x) =1+x2, og bruger dy/dx = dy/du * du/dx, så kan du nok se, hvad vej venden blæser


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.