Matematik

Brøktal til decimaltal.

02. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg skal omskrive brøktallet til decimaltal. Er det her rigtigt.

Brøk 1/2 omskrevet til 0,5

Brøk 2/8 omskrevet til 0,25

Brøk 7/5 omskrevet til 1,4

Brøk 0/100 omskrevet til  0,03

Brøk 7/50 omskrevet til 0,14

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2010 af Duffy

Fejl her:

Enten

Brøk 0/100 omskrevet til 0

eller

Brøk 3/100 omskrevet til 0,03


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. januar 2010 af mathon

(1/2) forlænget med 5 til

                  (5/10) = 0,5

(2/8) forkortes med 2 til

                  (1/4) = (1/2)·(1/2) = (1/2)·0,50 = 0,25


Svar #3
02. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet)

tak begge 2 :)


Skriv et svar til: Brøktal til decimaltal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.