Matematik

Hjælp til parabel

02. januar 2010 af finnped (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen der er søde at hjælpe mig med denne parabel

200 = -0,164 x2 + 18,9 x + 710

PFT.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2010 af mathon

0,164x2 - 18,9 x - 510 = 0


Svar #2
02. januar 2010 af finnped (Slettet)

tak 

og hvad så ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. januar 2010 af mathon

a = 0,164
b = (-18,9)
c = (-510)

d = b2 - 4ac = (-18,9)2 - 4·0,164·(-510) = 691,77

x = (-b ± √(d))/(2a) = (18,9 ± √(691,77))/(2·0,164)


Svar #4
02. januar 2010 af finnped (Slettet)

så spiller det  tak for hjælpen :)

og godt nytår til dig og dine


Skriv et svar til: Hjælp til parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.