Matematik

hjælp :)

03. januar 2010 af JulieQ (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen.

Hvad sker der, hvis hvis en person indtager 12 mg THC hver fjerde dag, når halveringstiden af afrusningen er 4 døgn?

Håber meget i vil hjælpe, tak :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. januar 2010 af mathon

efter
             1·4 døgn = 6 mg + 12 mg = 18 mg
             2·4 døgn = 9 mg + 12 mg = 21 mg
             3·4 døgn = 10,5 mg + 12 mg = 22,5 mg
             4·4 døgn = 11,25 mg + 12 mg = 23,25 mg
             5·4 døgn = 11,625 mg + 12 mg = 23,625 mg
             6·4 døgn = 11,8125 mg + 12 mg = 23,8125 mg
             7·4 døgn = 11,9063 mg + 12 mg = 23,9063 mg
             8·4 døgn = 11,9531 mg + 12 mg = 23,9531 mg
             9·4 døgn = 11,9766 mg + 12 mg =23,9766 mg
           10·4 døgn = 11,9883 mg + 12 mg = 23,9883 mg



 





 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Se regneark som vedhæftet fil


Brugbart svar (2)

Svar #3
04. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Filen blev ikke vedhæftet jeg prøver igen

Vedhæftet fil:medisin.xls

Skriv et svar til: hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.