Kemi

bindinger

04. januar 2010 af elissa92

Jeg skal finde elektronegativitetsforskellen for NH3. Elektronegativiteten for N = 3,0 og H = 2,1.

Så er elektronegativitetsforskellen: 3,0 - 2,1 = 0,9

Men er det korrekt, da der er 3 H'er?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. januar 2010 af Gate2 (Slettet)

det er helt korrekt, forskellen beregnes mellem hvert atom, - ikke samlet


Skriv et svar til: bindinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.