Tysk

Tysk prøve imorgen :S forberedelse

04. januar 2010 af 215 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har på fornemelsen at jeg skal til prøve i tysk tillægsordsbøjning... så jeg igang med lidt forberedelse, jeg har lige fundet nogle opgaver og prøvede så godt jeg kanat løse dem ... Nogen som ville tjekke om de er rigtige?

Vi besøger altid den rare onkel, før den kolde vinter begynder.
X O ----TRE-----

Wir besuchen immer den netten Onkel, Vor den kalten Winter Anfängst

Dine gode venner bor hos mine gamle forældre.
---------x--------- O
Deine guten Freunde wohnst bei meinen alten Eltern

Med stort besvær lavede han sine svære opgaver.
O x -----tre------------
Mit grösser Mühe machte er seine schwierige aufgaben.

En gammel persons liv er ofte et anstrengende liv.
--------------x-------- O
Das leben einer alten persones ist oft ein anstrengenes leben

En dejlig, lang ferie begynder i dag.
x O
Ein schöner,langer Urlaub beginnt Heute
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Lav det lige om, så du i hvert fald skriver navneord med stort begyndelsesbogstav og å du bøjer verberne rigtigt

her f.eks.: "Deine guten Freunde wohnst " - brug flertal


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2010 af noor1988 (Slettet)

1) Vi besøger altid den rare onkel, før den kolde vinter begynder.

Wir haben immer die netten Onkel besuchen, bevor der kalte Winter beginnt.
 

2)Dine gode venner bor hos mine gamle forældre.
 

Ihre gute Freunde bleiben mit meinen alten Eltern.

3) Med stort besvær lavede han sine svære opgaver.
 

Mit großer Mühe machte er seine schwierige Aufgaben.
 

4)En gammel persons liv er ofte et anstrengende liv.
 

Ein alter Mensch das Leben ist oft eine anstrengende Leben.
 

5) En dejlig, lang ferie begynder i dag.
 

Ein schöner, langer Urlaub ab heute.


Svar #3
04. januar 2010 af 215 (Slettet)

 Noor... synes at ændre sætningen... Erik morsing, hvad mener du med Verbet i flertal... noget ala jeg bor, flere boede ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. januar 2010 af Tyskfødt (Slettet)

Die Übersetzung unter nr. 2 ist mit Vorsicht zu genießen. Sie enthält diverse Fehler. Ich habe jetzt leider keine Zeit. Du mußt dir abgewöhnen, fünf Minuten vor Toresschluß mit deinen Aufgaben zu kommen.


Svar #5
04. januar 2010 af 215 (Slettet)

 hvad med denne ?

Min gode ven kommer, når den varme sommer er forbi.
x O tre

Mein gutter Freund kommt, wenn den heizen Sommer vorbei ist
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. januar 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Mein guter Freund ... "Den varme sommer er grundleddet, så det kan ikke hedde "den"


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. januar 2010 af Tyskfødt (Slettet)

Har du været oppe til eksamen? Eller har du fået udsættelse.

Har på fornemelsen at jeg skal til prøve i tysk tillægsordsbøjning... så jeg igang med lidt forberedelse, jeg har lige fundet nogle opgaver og prøvede så godt jeg kanat løse dem ... Nogen som ville tjekke om de er rigtige?

Wir besuchen immer den netten Onkel, Vor den kalten Winter Anfängst    = Wir besuchen immer den netten Onkel, bevor der kalte Winter anfängt.

Deine guten Freunde wohnst bei meinen alten Eltern   = Deine guten Freunde wohnen bei meinen alten Eltern.


Mit grösser Mühe machte er seine schwierige aufgaben.    =  Mit großer Mühe erledigte er  seine schwierigen Aufgaben

Das leben einer alten persones ist oft ein anstrengenes leben    =  Das Leben einer alten Person ist oft ein anstrengendes Leben.

Ein schöner,langer Urlaub beginnt Heute  =  Ein schöner und langer Urlaub beginnt heute.

 


Skriv et svar til: Tysk prøve imorgen :S forberedelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.