Matematik

Differentialligninger

05. januar 2010 af Milll (Slettet)

 Bestem løsning til differentialligningerne, når løsningskurven går gennem punktet (1,2)

y'=1/x + 5x3-7

y' = 4y

y' = -3y

Hvad gør jeg


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt seperation af de variable.


Svar #2
05. januar 2010 af Milll (Slettet)

2=1/1 + 5*13- 7

også regner jeg bare videre eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2010 af mathon

y = ln|x| + (5/4)x4 - 7x + k    x≠0

2 = ln|1| + (5/4)·14 - 7·1 + k
 


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.