Matematik

sin(x) = 3^(1/2)*cos (x) for x tilhøre 0 ; 2pi

06. januar 2010 af lemmynielsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvis det er muligt må i gerne svare detaljeret og ikke springe for meget over, da jeg har lidt svært ved "selv at se det" punkt 1 punkt 2 osv


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2010 af mathon

sin(x) = cos(x-(π/2))

sin(π/3) = √(3)/2 = √(3)·(1/2) = √(3)·cos(π/3)


Svar #2
06. januar 2010 af lemmynielsen (Slettet)

fasit siger:  x=π/3 v x= 4* π/3


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. januar 2010 af Daniel TA (Slettet)

sin(x) = sqrt(3)*cos(x)              <=>

sin(x)/cos(x) = tan(x)=sqrt(3)  <=>

x=tan^-1(sqrt(3))


Svar #4
07. januar 2010 af lemmynielsen (Slettet)

tak, for hjælpen


Skriv et svar til: sin(x) = 3^(1/2)*cos (x) for x tilhøre 0 ; 2pi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.