Matematik

f'(x) = 2 og g'(x) = -3

06. januar 2010 af knudsen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der ved hvad man præcis skal gøre her?

Det oplyses at f '(x) = 2 og g'(x) = -3

a) Bestem (f+g)'(x)

b) bestem (f-g)'(x)

c) Bestem (4f)'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2010 af mathon

der mangler oplysning om f(x) og g(x),
som du måske har på en tegning


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2010 af MN-P (Slettet)

a) Bestem (f+g)'(x)=f'(x)+g'(x)

b) bestem (f-g)'(x)=f'(x)-g'(x)

c) Bestem (4f)'(x)=4*f'(x)


Svar #3
06. januar 2010 af knudsen1 (Slettet)

er den så nem :O??


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Det er jeg ikke helt sikker på, men jeg tror det er et forsøg på at kontrolere at I har forstået hvordan man diferentiere en sammensat funktion.

(f+g)'(x) er ikke ligefrem en almindelig skrivemåde.

h(x)=f(x)+g(x) find h'(x) når f'(x)=2 og g'(x)=-3 ville nok være en mere almindelig skrivemåde


Skriv et svar til: f'(x) = 2 og g'(x) = -3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.