Matematik

regneregler

06. januar 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

                     regneregler.....

       hvis    (3x^3+2x^2)*(4x^4+5x^3)  =?      3x^3*4x^4 hvad bliver det ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2010 af Isomorphician

3x34x4 = 3*4*x3*x4 = 12*x3*x4 = 12x3+4 = 12x7


Skriv et svar til: regneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.