IT

it hjælp hurtigt

07. januar 2010 af madas (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hvilken ulemper har man i it arbejde eller hvilken fordele har man i it arbejde.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2010 af mars2000349 (Slettet)

Ulemperne:  du får f.eks ikke et velopbygget socialt samvær, og du vil ikke få bygget din krop ordentligt op rent fysisk.

Fordelene:  du kan blive en del klogere på det, og tage dig et job som IT lærer på en skole, og få en god løn.


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. januar 2010 af Nilletøz (Slettet)

#1 - halvdelen af alle mine venner er venner, jeg har fået via nettet, ligesom jeg mødte min kæreste via nettet (og vi har nu boet sammen i over et halvt år), så jeg vil ikke sige, at man ikke får opbygget et socialt samvær, men man kan diskutere, om man kan være social på nettet. Personligt vil jeg sige ja, selvom det stadig ikke er, det samme som at være sammen med andre i samme rum.

Det vigtigste, når man arbejder med IT, og hvis det er ens hverdag at sidde med næsen i en computer, det er, at man ikke afskærmer sig fra omverden ellers. For det kan til gengæld være med til at ødelægge ens sociale samværsevne ;) I hvert fald hvis vi ser på det i et socialt perspektiv.

IT giver muligheden for at arbejde hjemmefra. Nogen vil nyde det, og andre vil ikke. Det kan give anledning til stress, fordi man for nemt risikerer at tage arbejde med hjem og glemmer at holde rigtig fri.

Idag er arbejdet med IT en vigtig del af hverdagen. Bare forstil dig, hvor mange der skulle sidde med pen og papir (eller skrivemaskine), hvis vi ikke havde computerne... Det letter helt klart en arbejdsbyrde, der har været før i tiden.


Skriv et svar til: it hjælp hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.