Fysik

Gasfasen

07. januar 2010 af bluenotes (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal løse opgaven, som er vist på denne side: owww.phys.au.dk/tilbud/pages/lavtemperatur/gasfase.htm

Værdierne er som følger:

P = 986,8 hPa

n = 0,1125 mol

R = 0,0821

T = 22 grader celcius

Når jeg udregner V ved hjælp af de to forskellige formler (hhv. formlen for rumfang og idealgasligningen), får jeg to vidt forskellige resultater.

Er der nogen, der kan gennemskue, hvad jeg skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2010 af peter lind

T skal indsættes i grad kelvin. altså 273+22 grader


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2010 af Postkroen (Slettet)

dette gør ikke meget ved resultatet.. forskellen er stadig enorm 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2010 af peter lind

Prøv at kontroller enhederne


Skriv et svar til: Gasfasen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.