Matematik
Integraler - HJÆLP!!!
30. januar 2005 af
Toolz (Slettet)
Hej!!
Jeg skal lige have lidt hjælp til at beregne følgende 2 integraler. Det skal være den eksakte værdi som resultat.
1. Det bestemte integrale fra 2 til 4 af x^2-1/x
2. det bestemte integrale fra 2 til 4 af x/x^2-1
Er der ikke en der kan hjælp mig jeg kan bare ikke finde en løsning.
Jeg skal lige have lidt hjælp til at beregne følgende 2 integraler. Det skal være den eksakte værdi som resultat.
1. Det bestemte integrale fra 2 til 4 af x^2-1/x
2. det bestemte integrale fra 2 til 4 af x/x^2-1
Er der ikke en der kan hjælp mig jeg kan bare ikke finde en løsning.
Svar #1
30. januar 2005 af Katty (Slettet)
S x^2-1/x (dx) = x^2/2 - ln(x)
Beregn F(4)-F(2)
S x/x^2-1 (dx) = ln(x^2-1)/2
Beregn F(4)-F(2)
Beregn F(4)-F(2)
S x/x^2-1 (dx) = ln(x^2-1)/2
Beregn F(4)-F(2)
Svar #2
30. januar 2005 af Toolz (Slettet)
Jeg forstår ikke helt hvad det er du gør. Hvordan kommer du frem til dine ligninger?
Skriv et svar til: Integraler - HJÆLP!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
