Matematik

diferrentiering til EØ!!

09. januar 2010 af ManiaX (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa..

Jeg sidder og laver opgave i EØ, og har fået følgende ligning.

Q = -16 2/3*P +1750

Jeg skal isolere P, og så må ligningen vel komme til at se sådan ud:

P = Q / (-16 2/3) - 105

Derefter skal der ganges igennem med Q så ligningen bliver:

P = Q^2/(-16 2/3) - 105Q

Nu skal denne brøk så differentieres.. Og spørgsmålet er så, Hvordan fanden gør man det??


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2010 af Isomorphician

P = Q2/(-16 2/3) - 105Q <=>

P = 1/(-16 2/3)Q2 - 105Q <=>

P = -0,06Q2 - 105Q


Svar #2
09. januar 2010 af ManiaX (Slettet)

Mange tak for det.. :) kæft jeg er dum


Skriv et svar til: diferrentiering til EØ!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.