Matematik

Ligning

10. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er det her rigtigt?

kig på vedlagt billede

Hilsen Matty :)

Vedhæftet fil: DSC04163.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2010 af NejTilSvampe

Nej.


Svar #2
10. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet)

hvad er forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2010 af melis1989 (Slettet)

jeg kan ikke se den til højre pga en reklame som jeg ikke kan få fjernet, så det var måske en ide at skrive dem herinde:)

den til venstre 3x/4 = 21 er ihvertfald forkert

du skal jo forsøge at isolere x,det gør du ved at du først ganger med 4 på begge sider så den kommer til at hedde 3x=21*4 herefter skal du have x til at stå alene, det gør du ved at dividere med 3 på begge sider, så kommer den til at hedde x=(21*4)/3 og så giver den 28 og ikke 21 


Svar #4
10. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet)

ups jeg mente også 28. Kom bare til at skirve forkert og kan du ikke gemme billede på din pc.


Brugbart svar (1)

Svar #5
10. januar 2010 af falk22 (Slettet)

Ligning 1:

3x/4 = 21

gang med 4 på begge sider

3x = 84

del med 3 på begge sider

x = 28....

var det ikke nemmere og skrive dette...

Ligning 2:

5x / 7 = 35 (tror jeg der står)

gang med 7 på begge sider...

5x = 245

del med 5 på begge sider...

x = 49

Ligning 2 er derfor korrekt, og hvis du skrev forkert i Ligning 1 så er begge ligninger rigtige...


Svar #6
11. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.