Matematik

Hjælp til talrækker

11. januar 2010 af gumsen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der vil hjælpe med at finde de to næste tal i følgende to talrækker?:

1 3 2 5 3 7 .. ..
1 3 2 12 4 48 .. ..

Gerne også skriv hvorfor :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2010 af Moderatoren

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2010 af Melinka (Slettet)

4 9

8 192


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2010 af Moderatoren

4 9 (2 op)

8 192 (Gange med 4)

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. april 2010 af Mathias,, (Slettet)

nemt i første række, det er 4

1, 3,  2, 5, 3, 7, 4,

1...  +  2 = 3...., -1 = 2..., + 3 = 5,.... -2  = 3....,+ 4 = 7...., -3 = 4!!!


Skriv et svar til: Hjælp til talrækker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.