Matematik

Integralregning

11. januar 2010 af JFB (Slettet)

Hejsa alle dude og dudines

vi sidder her og laver en opgave og er lidt i tvivl hvordan vi kommer videre med et stykke hvor vi skal samtlige stamfunktioner
f(x)=1-(3/x2)+x(1/10)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2010 af mathon

                          F(x) = ∫(1 - 3/x2 + x1/10)dx = x + 3/x + (10/11)x11/10 + k


Svar #2
11. januar 2010 af JFB (Slettet)

man kan da ikke integrear en brøk?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2010 af mathon

∫-3/x2dx = 3∫-1/x2dx = 3·(1/x) = 3/x


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.