Matematik

Isolering

12. januar 2010 af Jegerforsejha (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg mangler lidt hjælp til denne isoleringsopgave:

R=k·l/3·m2 og jeg ved at M>0

Min opgave er, at isolere M?

På forhånd tak. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2010 af mathon

(R/1) = (k·l)/3·M2

(1/R) = (3·M2/(k·l)

3M2 = (k·l)/R

M2 = (k·l)/(3R)

M = ±√((k·l)/(3R))


Svar #2
12. januar 2010 af Jegerforsejha (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.