Matematik

formler og ligninger

12. januar 2010 af saban11 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan regner jeg det ud

14x - 5(4x -2) =  og 5(1/2x + 1/3x) =


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2010 af weee (Slettet)

du skal gange ind i parentesen først


Svar #2
12. januar 2010 af saban11 (Slettet)

hvad med exemple


Svar #3
12. januar 2010 af saban11 (Slettet)

14x - 5(4x -2) =

14x- 5*4x-2=

14x-20x+10=

6x-10

=4

???


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2010 af Mahal-pigen (Slettet)

14x - 5(4x -2) =

14x -20x+10 =

-6x+10

og

5(1/2x + 1/3x) =

5 * 5/6x = 25/6x


Svar #5
12. januar 2010 af saban11 (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: formler og ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.