Matematik

arealet af parallelogram (Hjælp)

12. januar 2010 af IchigoBlack (Slettet)

 'Bestem arealet af det parallelogram, der udspændes af vektorerne (vektor)a og (vektor)b

(vektor)a= (2 over 3)

(vektor)b= (4 over -1)

ja har forsøgt mig frem med følgende formel:

|(vektor)a*(vektor med hat)b|

fik det til at give (2 over 12)

kvadratroden af 2² og 12² = kvadratroden af 148 = 12,1655

ser det korrekt ud?

og lige en ting mere, skal i opgave b bestemme vinklen mellem vektorerne <-- hvordan gør jeg det?

på forhånd - Tak!


Svar #1
12. januar 2010 af IchigoBlack (Slettet)

 hvis man har forstand på halvdelen af mit spørgsmål, må man gerne nøjes med at svare på den del :P


Svar #2
12. januar 2010 af IchigoBlack (Slettet)

 har gennemskuet det :P

poster snart løsningen, skal lige skrive den ind ;)


Svar #3
12. januar 2010 af IchigoBlack (Slettet)

 kan ikke få lov til at uploade mit svar, da siden smadre min formatering :/


Brugbart svar (3)

Svar #4
13. januar 2010 af 28994 (Slettet)

Vinkel mellem vektorer bestemmes så vidt jeg husker ved
cos^-1((a prik b) / (|a| gange |b|))


Svar #5
13. januar 2010 af IchigoBlack (Slettet)

 ja, det er korrekt ;-)

NU kan jeg endelig uploade :D

Vedhæftet fil:hygge. 1.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2010 af 28994 (Slettet)

Bankai =D


Skriv et svar til: arealet af parallelogram (Hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.