Kemi

enhedscelle

13. januar 2010 af divadua (Slettet)

Hej

Hvordan finder jeg kantlængden af en enhedscelle(bcc), hvis man får opgivet både bølgelængden: 1,2 Å og vinklen:Theta 200 = 21 grader.

Hvis jeg sætter dette ind i brags lov og isolerer d:

2*d*sin(1,2)=n*21

så får jeg d = 0,72

men jeg har svært ved at komme videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2010 af dennisjul (Slettet)

 se på hvad det betyder at det er et 200 plan.. Så finder du ud af at du skal gange d med 2..


Skriv et svar til: enhedscelle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.