Matematik

Matematik - 6. klasse

13. januar 2010 af JustMyName (Slettet)

Omskriv til cm3 (kubikcentimeter)

a) 2 cl (centiliter)=

b) 2 l (liter)=

c) 2 ml (milliliter)=

- Håber i kan hjælpe mig..


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2010 af Isomorphician

1L = 1000 cm3


Svar #2
13. januar 2010 af JustMyName (Slettet)

Mere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2010 af Isomorphician

Det burde være nok.

1 L = 100 cl

1 L = 1000 ml


Svar #4
13. januar 2010 af JustMyName (Slettet)

For lige at være sikre på mine resultater; hvad giver a, b og c?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2010 af Isomorphician

a) 20

b) 2000

c) 2


Svar #6
13. januar 2010 af JustMyName (Slettet)

Tak for hjælpen. :-)


Skriv et svar til: Matematik - 6. klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.