Matematik

Differentatering af (cos(pi/2*u))

14. januar 2010 af Jone (Slettet)

Hej alle

Er der nogen der kan hjælpe mig med differentatering af (cos((pi/2*u))

Tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2010 af mathon

          d(cos((π/2)·u)/du = -sin((π/2)·u)·((π/2)·u)' = -sin((π/2)·u)·(π/2) = -(π/2)·sin((π/2)·u)


Skriv et svar til: Differentatering af (cos(pi/2*u))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.