Matematik

differentialkvotient

16. januar 2010 af annarosenvang (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har funktionen:

F(X)= -4x + 7 + exp(x)

 hvordan differentieres denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2010 af peter lind

Brug (f+g)'= f'+g', (a*xn)' = n*a*xn-1 samt (ex)' = ex


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2010 af mathon

F '(x) = -4 + exp(x) = -4 + ex


Skriv et svar til: differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.