Matematik

afledede

16. januar 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

den afledede funktion af følgende

                                   f(x)=(x+1)/(1-x)    f `(x)=?

                                   f(x)=-3x(x^2+x`0,5)   f `(x)=?

   hvordan regner man dem ud og hvad bliver de?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2010 af NejTilSvampe

i den første bruger du brøkreglen i den anden kan du bruge produktreglen, eller du kan gange ind i parentesen og bruge potensreglen.. dit valg. 


Skriv et svar til: afledede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.