Fysik

ellære

18. januar 2010 af birthe_non (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp ønskes tak.

Et element har en hvilespænding på 11,3 V og en indre resistans på 18,6 Ω. elementes belastes med en ydre resistor med resistansen Ry= 46.8 Ω

¨Hvad vil votmetret vise?

Vedhæftet fil: figur resistans.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2010 af mathon

I = Uo/(Ri+Ry)

Upol =Uo -Ri·I


Skriv et svar til: ellære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.