Matematik

2e^x-10=0

19. januar 2010 af påpåpåp (Slettet) - Niveau: B-niveau

??


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2010 af cylos (Slettet)

He He   ja det er en grimmer en

måske sådan her men ikke 100 %

2e^x - 10  =  0

  2e^x  =   10

 e^x    =    10  /  2

LNe^x   =   LN( 10 / 2 )

        x    =  1.6094


Skriv et svar til: 2e^x-10=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.