Fysik

ΔE? (Spændingsforskel)

20. januar 2010 af JPHertel (Slettet)

Hvad betyder ΔE når man snakker om spændingsforskel?

Forklar ligningen.

Eel=ΔE

Eel= elektrisk energi


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2010 af mathon

ΔE = energiændringen,

hvor
E må være i en kontekst


Svar #2
20. januar 2010 af JPHertel (Slettet)

Tak! :D


Skriv et svar til: ΔE? (Spændingsforskel)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.