Matematik

differentialligning

20. januar 2010 af saltum (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

kan i hjælpe mmed disse opgaver

f(x)=x/0,05x"2-0,75x+9

g(x)=7ln(3x)-x"3

h(x)=(x"2+x-2)"3

i(x)=xe"2,34x

j(x)=1/x"3 +tan(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2010 af sigmund (Slettet)

 Hvad dælen skal du gøre?


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.