Matematik

hjælp

20. januar 2010 af Klokkeblomstt (Slettet)

i en kasse er bredden det dobbelt af højden og længden er det tredobbelte af højden.

a) tegn en skitse af kassen.

b) bestem højde, bredde og længde af kassen når det oplyses at rumfanget er 400 dm3.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2010 af MN-P (Slettet)

højde x, bredde 2x og længde 3x

Rumfang x*2x*3x=400

6x3=400

x=3√(400/6)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.