Matematik

Karakteristiske træk ved en eksponentiel vækstmodel

20. januar 2010 af averoma24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej :)

Spørgsmålet lyder:

Redegør for, hvorledes de karakteristiske træk ved en eksponentiel vækstmodel kan beskrives og analyseres ved hjælp af differentialregning.

Nogen der har nogle ideer til hvad man kan skrive?

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=330663

:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2010 af mathon

f(x) = y = b·ekx

dy/dx = y' = b·ekx·k = k(b·ekx) = k·y

væksten dy/dx er proportional med y

y2/y1 = ek(x2-x1) = ekΔx = (ek)Δx = aΔx


Svar #3
24. januar 2010 af averoma24 (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Karakteristiske træk ved en eksponentiel vækstmodel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.