Matematik

Monitoniforhold

20. januar 2010 af torreslau (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan viser jeg monitoniforhold?

for  f(x)=x*e^2x

Har altid haft problemer med monitoniforhold..


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2010 af Columbina (Slettet)

- differentier f(x)

- sæt fm(x)=0 og find nulpunkterne

- så tegner du fm(x). Er funktionen over x-aksen er den voksende, og når den er under er den aftagende :)

håber det hjalp lidt...


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2010 af peter lind

a) Find f'(x) b) Løs ligningen f'(x) = 0. c) Find hvor f'(x) er positiv og hvornår f'(x) er negativ.


Skriv et svar til: Monitoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.