Matematik

cos(180grader-v)=-cos(v) og sin(180grader-v)=sin(v)

23. januar 2010 af englo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej ;-)

Er der nogle der kunne sætte ord på hvad dette betyder:

cos(180grader-v)=-cos(v) og

sin(180grader-v)=sin(v)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2010 af mathon

supple-samme sinus, den anden får et minus

supple = supplementvinkler, hvis sum er 180º


Skriv et svar til: cos(180grader-v)=-cos(v) og sin(180grader-v)=sin(v)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.