Matematik

Hjæælp haster ! gennemsnitsfart ..

24. januar 2010 af HejLina (Slettet)

Jeg bliver stillet et spørgsmål som lyder sådan :

Hvad er togets omtrentlige gennemsnitsfart?

Turen går til Stockholm, og varer 7 timer.

Fra Hasselholm til Stockholm er der 522 km.

Skal jeg så sige : 522 km x 7 timer. eller hvad ?

Håber i kan svare ? ,
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2010 af mathon

gennemsnitsfart = vejlængde/tid


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2010 af bemil (Slettet)

522 km / 7 timer = 75 km / 1 time                 (divider med 7 på begge sider af brøkstregen)

= 75 km/t


Svar #3
24. januar 2010 af HejLina (Slettet)

Tak ! :-)


Skriv et svar til: Hjæælp haster ! gennemsnitsfart ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.