Matematik

Værdien af udtrykket

24. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Hej jeg har lige en indskrivningsopgave.

Find værdien af udtrykket :   ( x - 8) ( y + 7).

når   x = 14   og   y = 16


På forhånd tak.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2010 af Chinnie (Slettet)

bare indsæt tallene på x's og y's plads...

(14-8)(16-7) = 6*9 =  54 ?


Svar #2
24. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Tak. :-)


Skriv et svar til: Værdien af udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.