Matematik

hej

25. januar 2010 af shapour (Slettet)

hej igen,kan i hjælpe mig

en kugle der diameter på 15 cm og massefylde på 7g cm3

hvordan kan man så finde væten af kuglen så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2010 af Danielras (Slettet)

Du skal bestemme rumfanget og gange det med massefylden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Rumfang = 4/3 π r3

Masse = rumfang * massefylde


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2010 af mathon

i denne sammenhæng

er
vægt = masse

                     1)  beregn rumfanget (4/3)·π·(15 cm)3

                     2)  gang rumfanget med massefylden (7 g/cm3)


Skriv et svar til: hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.