Matematik
Integralregning
Lidt flov det her, jeg burde egentlig kunne det , men er helt blank.. det ligger så langt tilbage.. har kigget i diverse lærerbøger osv., men kan ikke rigtig finde noget brugbart!
Jeg har vedhæftet den som et billede..
håber der en en der vil forklare det.
Svar #1
25. januar 2010 af lkjhgf (Slettet)
Ville det være for meget at spørge hvad problemet præcist er?
Svar #2
25. januar 2010 af Fourier (Slettet)
∫12 3x2 - x-2 dx = [x3 - (-1)x-1 ]12 = 23 +2-1 - (1+1) = 8+0,5-2= 6,5
Svar #3
25. januar 2010 af jeanetteKG (Slettet)
lkjhgf: Mit problem er bare jeg ikke ved hvad jeg skal gøre .. :)
Fourier: Kan du evt forklare det lidt nærmere? Kan ikke finde sammenhæng i hvad man skal gøre
Svar #4
25. januar 2010 af mathon
du benytter
∫xndx = (1/(n+1))·xn+1 + k
1) den nye eksponent er steget med 1
2) der ganges med en stambøk, hvor nævneren er lig den nye eksponent
.....................
en stambrøk har tælleren 1
.....................
eks.
∫x5dx = (1/(5+1))·x5+1 + k = (1/6)·x6 + k
∫x-4dx = (1/(-4+1))·x-4+1 + k = (1/-3)·x-3 + k = -(1/3)·x-3 + k
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
