Matematik

sadik

25. januar 2010 af sadiksh (Slettet)

Nielseen skal male en stue som er 5m lang, 4,6 m bred og 3 m høj.

Hvor mange m2 væg skal han i alt male,når døre og vinduer tilsammen er 6,2m2 ?

Beregn loftets areal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2010 af jesperher (Slettet)

L=længde

b=bredde

h=højde

væg: h*L*2   +    h*b*2       - 6,2

loftets areal er det samme som gulvets..

L*b


Skriv et svar til: sadik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.