Matematik

kan du hjælpe hurtig :)

25. januar 2010 af highclassmini (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en model for væksten af en bestemt population er antallet af individer i populationen N som funktion af tiden t (målt i døgn) givet ved: N(t) = 2000/1+1+39*e^0,1*t
 

a) Bestem ved hjælp af modellen antallet af individer og væksthastigheden til tiden t = 0


Svar #1
25. januar 2010 af highclassmini (Slettet)

skal jeg ikke bare indsætte 0 i formlen jeg har fået stillet ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2010 af iinfinity (Slettet)

differnetier den eksponentielle udvikling og sæt 0 ind på t's plads i den afledede funktion så finder du væksthastigheden for t=0


Skriv et svar til: kan du hjælpe hurtig :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.