Matematik

Vektor

25. januar 2010 af Milll (Slettet)

Hej allesammen, håber virkelig, at nogle kan hjælpe mig med den nedenstående opgave

http://peecee.dk/upload/view/220462


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af sigmund (Slettet)

a) Du har B - A = v, dvs. B = v + A, og C - B = (0,2), dvs. C = (0,2) + B.

b) Projektionen er givet ved (v.AC/(AC.AC))AC, hvor . betegner prikprodukt.

c) Arealet er lig ½*det(AB,AC).

Jeg har ikke tid til den sidste lige nu. Håber du kan vente.


Svar #2
26. januar 2010 af Milll (Slettet)

kan det passe at B(6,4) og C(6,6) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2010 af sigmund (Slettet)

 Ja, det passer.


Svar #4
26. januar 2010 af Milll (Slettet)

hvad gør jeg med b'eren den forstår jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. januar 2010 af sigmund (Slettet)

 Vektor AC er givet ved AC = C - A = (4,3).

Projektionen af v på AC er nu givet ved


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.