Matematik

ligning

26. januar 2010 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan kan man løse denne opgave?

Du vil lave en ramme til et billede og har en liste på 2 m til
rådighed.
Du vil have at rammen skal være 10 cm højere end den er
bred.
_ Lav to ligninger med to ubekendte og løs dem
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af bemil (Slettet)

bredde = b = h-10

højde = h = b+10

Omkreds = 200


200 = 2b + 2h = 2b + 2(b+10)

200 = 2b + 2b + 20

200 - 20 = 4b

180 = 4b

45 = bredden


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.